Ha tisztességesen kormányoznának nem kellene hazudniuk.

Májusban még lesz egy-két hazugság “Brüsszel” magyarellenes gaztetteiről.

Csak ez a mostani nagyon hamar kipukkadt. A kormány és médiája kórusban zengte, hogy az Unió felül akarja vizsgálni a babaváró programot, irigyli a magyar gyerekektől, bezzeg a menekülteket tejben-vajban füröszti. Másnap megszólaltak az EU illetékesei: nem kezdtek semmiféle vizsgálatot, ellenkezőleg, a magyar kormány kért tőlük véleményt arról, megfelelnek-e a programban a versenyszabályoknak a bankokra vonatkozó előírások. Az Uniónak abban nincs is illetékessége, esze ágában sincs beleszólni, milyen támogatást ad egyes családoknak a kormány, csak ahhoz lehet köze, nem kap-e valamelyik hitelező bank meg nem engedett kivételezést, nem szedhet-e le külön sápot.
Előre szólok: ha holnap azt állítják, hogy az EU betiltja nálunk a káposztás cvekedlit, ne dőljenek be a “Több tiszteletet a cvekedlinek!” plakátoknak.

Lendvai Ildikó

Kapcsolódó cikkek

Miből telik Karácsonynak…?

O.L.K.T.

Óriási lopásra készül a Fidesz: Az Állami Számvevőszék szerint utalják a lakosság fizetésének egy részét megtakarítási számlára!

O.L.K.T.

Magyarország segíti a diplomata Uber beindulását

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!