Ha Orbán veszít, akkor zavargókat fog mozgósítani – mint 2006-ban a Wikileaks jelentésekből!

Pár hete szivárogtak ki olyan szóbeszédek és tények, hogyha Orbán Viktor bukja a 2018-as választásokat akkor 2006-hoz hasonlóan rombolást fog szervezni a jelenlegi regnáló miniszterelnök. Pár hete maga Gyurcsány Ferenc DK elnök is ilyen dolgokról beszélt a Hír TV Egyenesen című műsorában. Mintmár tudjuk a Wikileaks 2006 sokak számára kellemetlen pillanatokat szerez, főképp annak, akinek van takargatni valója. Ez a hírcsatorna tisztességes, avagy maffiás úton hozzájut titkos dokumentumokhoz, és nyilvánosságra hozzák. Sok politikus szeretné eltüntetni a Wikileaks-et. Köztük Orbán Viktor is. A fentiekben bemutattam röviden a Wikileaks tevékenységét, melynek magyarországi anyaga is van.

Egy elcsípett távirat 2006 októberi zavargások kapcsán.

A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent “az erőszakos tiltakozókkal”. Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotovkoktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés így folytatja: “Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani.

galamuscsoport.hu

Evvel még nincs vége. Figyeljetek a dátumokra! 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten. Szeptember 15-én pénteken egy magyar hírtelevízió (Hír Tv) ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén “érdekes” dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Hogy is van ez? Kis magyarázat a Fidesz és a Hír Tv kapcsolatára: Feltehetően Fidesz befolyáltsága és pénze alatt működik a csatorna és csak is fidesz fényezésével foglalatoskodnak. Olykor meghívnak bal oldali politikusokat, melyeket a porba akarnak alázni a riportjukkal. De a fentiekkel a Hír Tv kimerítette az államrend erőszakos megdöntésére tett kísérletben való közreműködés bűncselekményét?

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

2019-ben összeomlik az egészségügy!

Rubóczki Tamás

Bezárhat a Habony-média legalja, a Ripost és a Lokál

O.L.K.T.

Undorító ez a Fidesz, miközben százezrek éheznek!

Rubóczki Tamás