Ha Orbán úgy dönt, vissza kell vásárolnunk a Balatont Mészárostól és Tiborcztól.

Amikor majd nem éri már meg nekik, mi adófizetők szépen visszavásároljuk dupla áron...

0

Az algásodás miatt változik a Balaton vízminősége. A klímaváltozás miatt a jövőben is számítani kell a Balaton algásodására, ami azért jobb, mint ha a Balaton algásodása miatt kellene számítanunk a klímaváltozásra. Ha Orbán úgy dönt, vissza kell vásárolnunk a Balatont Mészárostól és Tiborcztól.

Hova ne menjen a Balatonnál, ha nem akarja Mészáros Lőrincék zsebét tömni?

Számos kikötőt és tóparti ingatlanok tucatjait ugyanis ma már Mészáros Lőrinchez vagy Tiborcz Istvánhoz – Orbán Viktor veje – közelinek tartanak. Ennek háttere, hogy az elmúlt években a kormányzati turisztikai fejlesztések egyik csomópontja a Balaton lett, amelynek következményeként a NER, az élet napfényes oldalán álló üzletemberei is megjelentek a tó körül. Ma már szinte kevesebb az olyan üdülő, pihenőhely, ami így vagy úgy ne kötődne a kormánypárt valamely erős emberének valamelyik üzleti érdekeltségéhez, mint az olyan, amit független helyként lehetne említeni. Ezt ábrázoljuk a lenti térképen.

Frissítés: Egy olvasónk jelezte, hogy csúfosan kihagytuk a cikkből a Tiborcz és Mészáros-közeli Fonyódi Napsugár Kempinget, a hibát javítottuk. Mészáros és Tiborcz ezzel körbezárta a Balatont, alig van már olyan környék a tó körül, ahova nem tették be a lábukat.

Forrás:

 

Forrás zoom.hu