Ha ez a 28 ezer diák megindul, akkor menekülj Orbán! (+Videó)

0

Ahogy arról tegnap is beszámoltunk, hogy nagyszabású tüntetésre készülnek a diákok a Kossuth téren január 19-én.

Az eseményre már több mint 28 ezren jelezték érdeklődésüket a Facebookon. A diákok tiltakoznak, hogy az elavult oktatási rendszer túlterhelt zombikat csinál a fiatalokból, fölösleges lexikális elvárásokat támaszt – a való életben hasznosítható készségek fejlesztése helyett. Elegük van abból is, hogy Orbánék nem veszik figyelembe a diákok véleményét, nem vonják be őket a döntésekbe, és nem is értesítik róla őket időben. A demonstráció céljairól most ütős videót készítettek a szervezők (a videó jobb alsó sarkában tudsz hangot adni):

A VIDEÓÉRT katt ide:

Hogy miért demonstrálunk #január19-én délután 4 órakor a Parlamentnél? Videóban válaszolunk! ;)Tarts velünk Te is január 19-én, váltsunk rendszert közösen az oktatásban!https://www.facebook.com/events/402047256864141 Ha van kedved, hozzászólásban írd is meg nekünk, hogy Te milyen oktatási rendszerben szeretnél tanulni, miért állsz ki velünk a Parlamentnél! Operatőr: Frankó NóraSzerkesztés: Gyetvai ViktorVágó: Tarnay Kristóf ÁbelDrón felvételek: photo-from-above.com#nemleszeksuliban #ajövődvagyunk

Gepostet von Viktor Gyetvai am Sonntag, 7. Januar 2018

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!