Gyurcsányék kitiltják a Pesti Srácokat rendezvényeikről

A Demokratikus Koalíció kitiltja a Pesti Srácok munkatársait a párt rendezvényeiről, míg nem kérnek bocsánatot Nagy Blankától, áll közleményükben.

A DK kongresszusán vasárnap a Pesti Srácok jelenlévő munkatársa készített egy megalázó és méltóságában sértő fotót az egyik felszólaló vendégünkről, Nagy Blankáról, amelyet elfogadhatatlan szöveg kíséretében tettek közzé, írják.

A fotós ugyanis befényképezett a lány szoknyája alá, ami nem csak elfogadhatatlan, de Nagy-Britanniában már bűncselekménynek is számít.

A DK azt írja:
„Mi, európai magyarok nem toleráljuk, ha valaki mások megalázásából akar hírt csinálni. Amíg a Pesti Srácok szerkesztősége nem kér bocsánatot Nagy Blankától, és nem garantálják, hogy ehhez hasonló incidensek a jövőben nem fordulnak elő, nem regisztrálhatnak és nem léphetnek be a DK egyetlen rendezvényére sem.“

Forrás olkt.hu/ Magyarnarancs https://m.magyarnarancs.hu/belpol/gyurcsanyek-kitiltjak-a-pesti-sracokat-rendezvenyeikrol-118977

Kapcsolódó cikkek

Karácsony Gergely: “Minél közelebb van valami Orbán Viktorhoz, annál rosszabbul működik”

O.L.K.T.

Orbán mindent tönkre vág: Erősödni fog a mélyszegénység!

Rubóczki Tamás

Hadházy Ákos: Már írjuk a feljelentéseket Borkai Zsolt és Borkai Ádám ügyében!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!