Gyurcsány Orbánnak: Teljesítményben szánalmas…

Csúnya vége lesz ennek.
Ez a pökhendi kisember egyszer még futni fog. De a nyomában leszünk, és azt kapja, amit megérdemel. – Írta Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán.

Soha nem fociztam túl jól. Nézőként, szurkolóként meg soha nem kötött le igazán a játék. Csak felszínesen követem a magyar bajnokságot, bár a legutóbbi EB-n én is a tv előtt ültem, és persze mindig megnézem a nagy tornák izgalmasnak ígérkező meccseit.
Szóval bevallom, nem vagyok valami nagy szakértő.

De azért azt látom, hogy miközben számolatlanul önti a pénzt a fociba Orbán kormánya, most éppen az egyik legjobb magyar csapatot, a Fehérvárt ejtette ki a svájci másodosztályban szereplő lichtensteini Vaduz. És a selejtező körben kiesett még a Debrecen és a Honvéd is.

Így buknak el egy megveszekedett kormány és kormányfő tervei. Nagyotmondásban jeles, teljesítményben szánalmas.
Ahogy bukik európai politikája, hiszen a szégyenpadon ül, a magyar nagyságról szőtt álmai, miközben romokban az oktatás, a tudományos-, művészeti élet szabadsága, az egészségügy.

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Forrás :Balra Magyar/https://balramagyar.hu/2019/08/08/gyurcsany-olyat-uzent-orbannak-hogy-lehet-jobb-ha-fenyegetesnek-veszi-a-csuti-nem-csak-igeretnek/?fbclid=IwAR0aTFPA67c9cONVyIPKZdvEAUK4C8Lj29Oh7XtKR_pD-mGGDdcrhR0mKpI

Kapcsolódó cikkek

A Fidesz családok újabb tízezreit akarja utcára tenni egyik napról a másikra

O.L.K.T.

Orbán és Erdogan ilyen nyíltan?

O.L.K.T.

Nagy bűne lehet a magyar népnek, hogy ennyire ver bennünket a Jóisten.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!