Gyurcsány miatt szexelt Borkai, Kövér házmester szerint

Kövér László ahogy idősödik, szép lassan, de biztosan hülyül meg mégjobban.

A házmester házelnök úgy véli, hogy a a Demokratikus Koalíció elnökénél kevés több kárt okozó figurája volt a huszadik és a huszonegyedik századi magyar történelemnek.
Szerinte a politikát érdekes műfaj: míg Borkai Zsoltnak “az egyébként magánbűnök körébe tartozó erkölcsi botlása” a politikában szemlátomást megbocsáthatatlan bűnnek tetszik, Gyurcsány Ferencnek vagy Horn Gyulának a “nemzet ellen elkövetett bűneinek sorozata” szemlátomást a megbocsátható bűnök sorába tartozik.

Kövér házmester azt mondta, nincs annál nagyobb bűne a rendszerváltozásnak, mint hogy négy évvel az első szabad választás után éppen “egy fegyverrel a saját népe ellen harcoló hazaárulót” jelölt az MSZP a miniszterelnöki székbe. Horn Gyulát azonban “egy grál lovagnak, egy nemzeti hérosznak” lehet nevezni Gyurcsány Ferenchez képest, akit “egy pitiáner, senkiházi nemzetáruló”.

Tehát kedves olvasó, Gyurcsány Ferenc és még talán Horn Gyula is felelős lehet azért az erkölcsi botlásért amit Borkai Zsolt okozott.

Kapcsolódó cikkek

Már közel 200 ezer migráns dolgozik Magyarországon

O.L.K.T.

Már Berki Krisztián is főpolgármester akar lenni

O.L.K.T.

Óriási csetepaté a tüntetők és rohamrendőrök között a körúton!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!