Gyurcsány Ferenc: Tárgyalni kell a Jobbikkal!

Bár Kunhalmi Ágnes azt mondta, minden Jobbikra leadott szavazat a kukába megy, Gyurcsány a Demokratikus Koalíció elnöke ezt kicsit másképp gondolja. Nem választási együttműködésről akar tárgyalni a Jobbikkal, hanem arról, hogy az új parlamentben hogyan tudják közösen lebontani az Orbán-rendszert. Gyurcsány ezért vasárnap 17 órára várja az LMP, az MSZP és a Jobbik képviselőit. A hazám megér egy tárgyalást, mondta Gyurcsány.

Gyurcsány a börtönben ülő Czeglédi Csabát is idézte.

Soha nem fognak megtörni, soha nem árulom el, amiben hittem, tolmácsolta a sokmilliárdos adócsalás gyanújával előzetesben ülő Czeglédi Csaba üzenetét Gyurcsány Ferenc. Az új demokratikus kormány igazságot fog szolgáltatni a valódi bűnözőknek,  az első napon csatlakozunk az európai ügyészséghez – ígérte Gyurcsány.

Gyurcsány is elégtételt akar!

Győzni készülünk, mondja Gyurcsány Ferenc DK elnök, hogy tudjunk adni igazságot a kisemmizetteknek, szabadságot a szónak, a sajtónak, elégtételt a kifosztottaknak, szabadulást a politikai státuszfoglyoknak és felemelkedést a nemzetnek.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy felháborodott édesapa levele Orbán Viktornak – Orbán! Menj a búbánatos picsába!

Rubóczki Tamás

A történelem farkasa és gazembere Orbán, Gyurcsány szerint

H Miklós

BAYER, TE GANÉ!

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!