Gyurcsány Ferenc: Tárgyalni kell a Jobbikkal!

Bár Kunhalmi Ágnes azt mondta, minden Jobbikra leadott szavazat a kukába megy, Gyurcsány a Demokratikus Koalíció elnöke ezt kicsit másképp gondolja. Nem választási együttműködésről akar tárgyalni a Jobbikkal, hanem arról, hogy az új parlamentben hogyan tudják közösen lebontani az Orbán-rendszert. Gyurcsány ezért vasárnap 17 órára várja az LMP, az MSZP és a Jobbik képviselőit. A hazám megér egy tárgyalást, mondta Gyurcsány.

Gyurcsány a börtönben ülő Czeglédi Csabát is idézte.

Soha nem fognak megtörni, soha nem árulom el, amiben hittem, tolmácsolta a sokmilliárdos adócsalás gyanújával előzetesben ülő Czeglédi Csaba üzenetét Gyurcsány Ferenc. Az új demokratikus kormány igazságot fog szolgáltatni a valódi bűnözőknek,  az első napon csatlakozunk az európai ügyészséghez – ígérte Gyurcsány.

Gyurcsány is elégtételt akar!

Győzni készülünk, mondja Gyurcsány Ferenc DK elnök, hogy tudjunk adni igazságot a kisemmizetteknek, szabadságot a szónak, a sajtónak, elégtételt a kifosztottaknak, szabadulást a politikai státuszfoglyoknak és felemelkedést a nemzetnek.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Ezek nem normálisak, hogy száradjon a bőr a hátukra!

Rubóczki Tamás

Öngyilkos sztárkönyvvizsgáló, simlis koronatanú, választások előestéjén halálra gázolt ellenzéki polgármesterjelölt, az állammal kötött cégeladás után váratlanul elhunyt makkegészséges középkorú vállalkozó!

Rubóczki Tamás

Január közepéig Mészáros 100 milliárd forint közbeszerzést nyert!

H Miklós