Gyurcsány Ferenc reakciója!

Hétfőn a parlament 138 szavazattal felfüggesztette a DK-s Varju László mentelmi jogát. Az ügyészség szerint a képviselő tavaly decemberben súlyos testi sértést és garázdaságot követett el, amikor a közmédia székházában a biztonsági őrök kidobták az épületből.

Az ügyészség szerint, hogy a stúdióba bejuthasson, Varju László

„nekirontott a biztonsági szolgálat sorfalának, és megszorította egy biztonsági őr vádliját (…) miután a biztonsági őrök társuk lábát kiszabadították, Varju Lászlót eltolták a stúdió ajtajától.”

Később az ügyészség elismerte, hogy testi kényszert alkalmaztak Varju ellen, aki nem volt hajlandó távozni, földre került, elkapta, majd kihúzta egy biztonsági őr lábát, aki ennek következtében a vállára esett, és 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, ami súlyos testi sértés megállapítására alkalmas.

A DK elnöke közösségi oldalán reagált a fentiekre:

“Ezek szétlopták, szétrabolják az országot. De védik egymást. Ahogy Orbán kihirdette. A gazemberekkel szemben van egy bátor harcos. Varju Laci. Őt meg perbe akarják fogni. Mert védte a sajtószabadságot, kiállt a köztévé pártatlanságáért, mert nem hagyta megverni magát. Lacinak van igaza. Meg Magyarországnak. Kiállunk érted, Laci!”

Ezek szétlopták, szétrabolják az országot, de van mentelmi joguk!

Ezek szétlopták, szétrabolják az országot. De védik egymást. Ahogy Orbán kihirdette. A gazemberekkel szemben van egy bátor harcos. Varju Laci. Őt meg perbe akarják fogni. Mert védte a sajtószabadságot, kiállt a köztévé pártatlanságáért, mert nem hagyta megverni magát. Lacinak van igaza. Meg Magyarországnak.Kiállunk érted, Laci!

Gepostet von Gyurcsány Ferenc am Montag, 4. November 2019

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Ha ezt a gyermekek szülei szó nélkül hagyják, akkor magukra vessenek!

Rubóczki Tamás

A DK törvénymódosítást kezdeményez!

Rubóczki Tamás

Hajdu Nóra: Tud-e magyarázatot adni Orbán arra, miért szavazott az Európai Unióban dolgozó magyar munkavállalók érdekei ellen?

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!