Gyurcsány Ferenc: Orbán! „Te majd nem fogsz tudni megszökni”

0

A DK elnöke szerint a volt macedón miniszterelnök „egy bűnöző, aki meglopta a saját hazáját”.

„A macedón exminiszterelnök egy bűnöző, aki meglopta a saját hazáját. Orbán is az. Gruevszkit börtönbüntetésre ítélte a népe. Ahogy majd ez lesz Orbán sorsa is. Neki sikerült megszöknie. Orbánnak esélye se lesz”- közölte Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke egy képet is mellékelt, melyen az áll: „Orbánnak üzenem: Te majd nem fogsz tudni megszökni az országból”.

Ahogy beszámoltunk róla, a Fidesz is közleményt adott ki a Gruevszki-üggyel kapcsolatban. Ebben azt írták, hogy

„teljesen természetes, hogy egy baloldali kormány által fenyegetett és üldözött néppárti politikus számára lehetővé tették a menekültügyi kérelem benyújtását”.

Mint írják,

„Magyarországra egy olyan politikus menekült, akit egy Soros György által támogatott szocialista kormány üldöz és fenyeget. Vannak szocialista kormányok, például Málta, ahol újságírókat gyilkolnak meg és vannak szocialista kormányok, ahol fenyegetik az elődeiket”.

Hozzátették:

„Magyarországnak van egy töretlen joggyakorlata, a valóban üldözötteknek menedéket ad, ez Gruevszki esetében még nem dőlt el, a kérelem elbírálása a hatóságok feladata”.

 

olkt.hu/atv.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!