Gyurcsány Ferenc: meg fog roppanni a Fidesz korlátlan hatalma

Fontos dolgok vannak készülőben. Ha helyenként viták közepette is, de alakul az ellenzéki egység. Budapesten, a budapesti kerületekben, a legtöbb városban egyszerű lesz a választás:

Fidesz vagy az ellenzék?

– írja Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán.

A DK elnöke hangsúlyozza: a centralis erőtérnek vége. Ez a 2010 óta tartó politikai szerkezet bukása. Nem fogunk mindenhol győzni. De meg fog roppanni a Fidesz korlátlan hatalma. Létrejön Orbán kormányának érdemi ellensúlya.

Gyurcsány Ferenc szerint ehhez sokaknak át kellett lépniük saját árnyékukat, a most kialakult helyzet azonban utat nyit egy világos, egyszerű, kétpólusú versenynek 2022-re.

“Hogy is mondják? Fény az alagút végén? Több ez annál. Ez egy másik világ. Visszatérés a normalitásba, Európába, a demokratikus jogállamba”

– írta Gyurcsány Ferenc.

Kapcsolódó cikkek

Jakab Péter a kormány migránsozásáról

O.L.K.T.

Végre eljutottunk arra a pontra ahol megvalósulhat a kormány : ellenzéki csörte. Remélhetőleg a magyarok hasznára. VIDEÓ

O.L.K.T.

Bakondi György: Brüsszel ismét szembemegy a magyar emberek akaratával!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!