Gyurcsány Ferenc keményen nekiment a magyar focinak és Orbánnak!

Teljesítményben szánalmas
Soha nem fociztam túl jól. Nézőként, szurkolóként meg soha nem kötött le igazán a játék. Csak felszínesen követem a magyar bajnokságot, bár a legutóbbi EB-n én is a tv előtt ültem, és persze mindig megnézem a nagy tornák izgalmasnak ígérkező meccseit.
Szóval bevallom, nem vagyok valami nagy szakértő.
De azért azt látom, hogy miközben számolatlanul önti a pénzt a fociba Orbán kormánya, most éppen az egyik legjobb magyar csapatot a Fehérvárt ejtette ki a svájci másodosztályban szereplő lichtensteini Vaduz. És a selejtező körben kiesett még a Debrecen és a Honvéd is.
Így buknak el egy megveszekedett kormány és kormányfő tervei. Nagyotmondásban jeles, teljesítményben szánalmas.
Ahogy bukik európai politikája, hiszen a szégyenpadon ül, a magyar nagysagról szőtt álmai, miközben romokban az oktatás, a tudományos-, művészeti élet szabadsága, az egészségügy.
Csúnya vége lesz ennek.
Ez a pökhendi kisember egyszer még futni fog. De a nyomában leszünk, és azt kapja, amit megérdemel.

– írja közösségi oldalán a DK elnöke.

Egyetértek Gyurcsány Ferenc írásával, nem kell erőltetni ami nem megy és Orbánt ott szeretném látni, ahol a képen van!!! A földön fetrengve, kegyelemért könyörögve, mielőtt börtönbe zárják! (a szerk.)

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

A Fidesz nem csatlakozik a korrupcióellenes programhoz!

O.L.K.T.

Hócipő Hírek

O.L.K.T.

Fontos: Elmarad a Balaton-átúszás!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!