Gyurcsány Ferenc: A verés az verés!

0

A DK elnöke a Facebookon szólalt meg arról a kiszivárgott felvételről, amely azt mutatja, mi történt az MTVA biztonsági emberei és Varju László között az állami tévé épületében.

„A verés az verés. Aki képviselőt üt, az a népet üti. Nincs mentség. Varju Laci derekasan helyt állt. Ember legyen a talpán, aki ezt vállalja. Ő vállalta. A választóiért. A Köztársaságért. Megbecsülés jár érte”

– ezt írta Facebook-posztjában Gyurcsány Ferenc, miután nyilvánosságra került egy 16 perces felvétel arról, mi történt decemberben az MTVA székházában az állami tévé biztonsági őrei és Varju László között.

A felvételen az látszik, hogy a biztonsági őrök egyike kirúgja Varju László lábát, de olyan jelenet is van, amelyben a biztonságiak egyike ráül a földön fekvő képviselő hátára.

 

A verés az verés. Aki képviselőt üt, az a népet üti. Nincs mentség. Varju Laci derekasan helyt állt. Ember legyen a talpán, aki ezt vállalja. Ő vállalta. A választóiért. A Köztársaságért. Megbecsülés jár érte.

Gepostet von Gyurcsány Ferenc am Samstag, 5. Januar 2019

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!