Gyurcsány: a Fidesz bukta a kétharmadot

Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatót tartott a választási események után melyben hangsúlyozta, hogy a Fidesz elvesztette a választási kétharmados többségét és egymillió szavazóját.

Demokratikus Koalíciónak több mint 550 ezer aktív szavazója van, ami visszaigazolja azt, amiért hosszú évek óta dolgoztak. A DK-val egy erősebb Európa még erősebb lesz és Magyarország minden polgára jobban fog járni – jelentette ki.

A politikust a DK szereplése kapcsán úgy fogalmazott: a jó eredmény nem arra felhatalmazás, hogy valakinek nagyobb hangja legyen, hanem arra, hogy több felelőssége.

A pártelnök bírálatként azt mondta, hogy a választás nem tud szabad lenni, ha a sajtó nem szabad. Magyarországnak olyan kormánya van, ami ellenőrzése és irányítása alá vonta a sajtót, azt nem tájékoztatásra, hanem „hazug, félrevezető propagandára” használja fel – tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek

Orbán vakációra készül

H Miklós

Már megint a Deutsch “nemdrogos” Tomi

O.L.K.T.

Augusztus 20. Orbán ünnepe

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!