Gyurcsány 15éve. Videó

0

Harc a Fidesz-maffiával, a közönnyel, és olykor a saját oldal árulóival is.

Rendhagyó poszttal jelentkezett szombat délelőtt a DK elnöke, aki egy pörgős, 5 perces videóban foglalta össze másfél évtized krónikáját.

Gyurcsány egy levélben küldte szét a videót, amelyben azt írja:

“Több, mint 10 évvel ezelőtt, 2009. március 21-én mondtam le a miniszterelnökségről. Beláttam, hogy többet kell tennem az újabb reformokért és csak a lemondással tudom kikényszeríteni, hogy az akkori parlamenti többség a szükséges intézkedések mögé álljon.

Vannak, akik azóta sem értik, hogy másfél évvel később miért döntöttem a visszatérés mellett és miért kezdtem bele társaimmal együtt a semmiből egy új párt, a Demokratikus Koalíció felépítésébe.

​Mára a DK megkerülhetetlen politikai erő lett, saját parlamenti frakcióval, európai képviselettel és polgármesterekkel, önkormányzati képviselőkkel szerte az országban.

Hosszú út van mögöttem és mögöttünk. Egy hosszú és göröngyös út, amely reményeink szerint még messzire vezet: egy szabad, demokratikus, európai Magyarországig.”

15 év személyes története 5 percben. Küzdelmek, sikerek, áldozatok. Megállás és újraindulás. Szenvedéllyel, őszintén.

Gepostet von Gyurcsány Ferenc am Samstag, 23. März 2019Forrás Nyugatifény (Gyurcsány facebook) http://nyugatifeny.hu/2019/03/23/gyurcsany-dramai-videoban-mutatta-be-az-elmult-15-ev-kuzdelmeit

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!