Gyurcsány 15éve. Videó

Harc a Fidesz-maffiával, a közönnyel, és olykor a saját oldal árulóival is.

Rendhagyó poszttal jelentkezett szombat délelőtt a DK elnöke, aki egy pörgős, 5 perces videóban foglalta össze másfél évtized krónikáját.

Gyurcsány egy levélben küldte szét a videót, amelyben azt írja:

“Több, mint 10 évvel ezelőtt, 2009. március 21-én mondtam le a miniszterelnökségről. Beláttam, hogy többet kell tennem az újabb reformokért és csak a lemondással tudom kikényszeríteni, hogy az akkori parlamenti többség a szükséges intézkedések mögé álljon.

Vannak, akik azóta sem értik, hogy másfél évvel később miért döntöttem a visszatérés mellett és miért kezdtem bele társaimmal együtt a semmiből egy új párt, a Demokratikus Koalíció felépítésébe.

​Mára a DK megkerülhetetlen politikai erő lett, saját parlamenti frakcióval, európai képviselettel és polgármesterekkel, önkormányzati képviselőkkel szerte az országban.

Hosszú út van mögöttem és mögöttünk. Egy hosszú és göröngyös út, amely reményeink szerint még messzire vezet: egy szabad, demokratikus, európai Magyarországig.”

15 év személyes története 5 percben. Küzdelmek, sikerek, áldozatok. Megállás és újraindulás. Szenvedéllyel, őszintén.

Posted by Gyurcsány Ferenc on Saturday, 23 March 2019Forrás Nyugatifény (Gyurcsány facebook) http://nyugatifeny.hu/2019/03/23/gyurcsany-dramai-videoban-mutatta-be-az-elmult-15-ev-kuzdelmeit

Kapcsolódó cikkek

Pénteken és Vasárnap is lesz tüntetés a rabszolgatörvény ellen!

Rubóczki Tamás

Tarlós klímával kampányol, az oroszok szerint nem megoldható

O.L.K.T.

Szigorítják az abortuszt!

H Miklós

Hozzászólok