Győrben lehet választási csalás történt – a győri ellenzék kezdeményezi a szavazólapok újraszámlálását

Elsősorban a polgármesteri szavazólapok és néhány körzetben a képviselőjelöltek szavazólapjának újraszámlálását fogja kezdeményezni a győri ellenzéki összefogás – jelentette be a DK, az MSZP, a Momentum, az LMP és a Jobbik alkotta összefogás két képviselője Győrben.

Glázer Tímea, a DK győri szervezetének elnöke felidézte, hogy Borkai Zsolt és közte csak 641 volt a szavazatkülönbség, az érvénytelen szavazatok száma pedig 1381 volt. Szerinte tartozik annyival a választópolgárainak, hogy kezdeményezi a polgármesteri szavazatok újraszámlálását, és néhány olyan választókörzetben is, amiben szoros eredmény született.

Prollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke azt mondta: az újraszámolandó választókerületek számát még nem tudják, egyelőre a jegyzőkönyvek átvizsgálásánál tartanak.

Pár nappal a választás előtt négy jobbikos egyéni jelölt felrúgta az összefogást, Borkai Zsolt fideszes polgármester pont ezekben a kerületekben nyerte a legnagyobbat Glázer Tímea ellen. (via MTI)

Kapcsolódó cikkek

Országgyűlési képviselőtársaimmal és a Város Mindenkié Mozgalommal közösen állunk ki a gyermekes családok otthonának megvédéséért! Hallgassák meg sajtótájékoztatónkat!

O.L.K.T.

Elfelejtett bűnök…Mert minden csoda három napig tart.

O.L.K.T.

Ellenzéki tájékoztató VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Sikeresen feliratkoztál!