Győr: Borkai megszökött, a tüntetők fütyültek, újraszámlálás lehet

Tüntetők füttykoncertje várta a győri városházánál a fideszes képviselőket, akik megbízóleveleiket érkeztek átvenni. Borkai meg sem jelent, pedig a kocsija ott volt.

A Népszava tudósított róla, hogy az igen hangosan tüntető tömeg sípszava mindvégig behallatszott, úgyhogy a győri fideszes képviselők aligha ápolnak majd kellemes emlékeket mandátumuk átvételével kapcsolatban.

Ráadásul még egykori párttársuk, Borkai Zsolt polgármester sem tisztelte meg őket jelenlétével. Valószínű azonban, hogy ezúttal nem egy adriai jachton járhatott, mert autója mindvégig a városháza előtt parkolt, aztán egyszer csak eltűnt.

A győri ellenzék jogi képviseletét ellátó Litresits András egyébként azt nyilatkozta a Népszavának, hogy könnyen lehetséges a győri szavazatok újraszámolása, mert még nem kapott értesítést beadványa elbírálásáról. Márpedig a határidő csak abban az esetben nem járt még le, ha újraszámlálás lesz.

Via: Népszava

Kapcsolódó cikkek

Üzenet a Kedves Vezetőnek! VIDEÓ :)

O.L.K.T.

Egy Hindu tanító lerántotta a leplet a Németh Sándor jóga démonjairól!

O.L.K.T.

Borkai négy évvel fiatalabb nővel szexelt mint a lánya

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!