Gyöngyösi Márton kivégezte Várhelyi Olivért!

0

Gyöngyösi Márton megsemmisítő módon szembesítette a valósággal Várhelyi Olivért, Orbán Viktor újabb – a már elbukott Trócsányi László helyére – megnevezett biztosjelöltjét. Várhelyi egyébként a Fideszt, Orbánt és kvázi mindenkit megtagadott bizottsági meghallgatásán, ennek ellenére feltételezhetően nem lehetett túl hiteles, ugyanis az EP-képviselők többségét sem sikerült meggyőznie arról, hogy nem a Fidesz pártkatonája, s nem Orbán csicskása.

Az Európai Parlament Külügyi Bizottságában (AFET) egyetlen magyar EP képviselő foglal helyet Gyöngyösi Márton személyében, aki kíméletlenül szembesítette Várhelyi Olivért a valósággal.

Érdemes megnézni az alábbi 5 perces videót!

Várhelyi Olivér biztosjelölt meghallgatása

Újabb saller Orbánnak: Várhelyi elbukott – Délelőtt az Európai Parlament Külügyi Bizottságában (AFET) kérdeztük Várhelyi Olivért, az Orbán-kormány uniós biztosjelöltjét. Akkor még nem tudtuk, hogy délutánra Várhelyi meg is bukik, hiszen a képviselők többségét nem sikerült meggyőznie arról, hogy nem a Fidesz pártkatonája. És hogy mit kérdeztem Várhelyitől én? Nézd meg az alábbi videóban!

Gepostet von Gyöngyösi Márton am Donnerstag, 14. November 2019

Via: Politico

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!