Gyerekeket kényszerítettek, hogy bújjanak Mészáros Lőrinc bőrébe

A HVG írta meg azt, hogy készíts interjút egy migránssal arról, miért jó letelepedési kötvényt vásárolnia, ha Magyarországra akar jönni! – ilyen erősen átpolitizált feladatokat is kaptak gyerekek egy hétvégi műveltségi vetélkedőn. De a 10-18 éves versenyzőknek Mészáros Lőrinc bőrébe is bele kellett bújni, hogy amellett érveljenek, miért sikeresebbek az üzletben a Facebook-alapító Zuckerbergnél. Az egyik részvevő csapat kiakadt, ezért a zsűri törölte a leginkább politikai kérdést, amit a vetélkedő szervezője azzal indokolt, hogy a csapból is ez folyik manapság, így kisebbeknek is tudni kell.

Felháborító és botrányos, hogy ezek a Fidesz bérencek meddig mennek el. De ne higgyük hogy csak ennyiből állt a feladat. Továbbá azt a feladatot kapták, hogy “játsszák el, hogy ők Mészáros Lőrinc és Mark Zuckerberg,”

Nem fűzünk ehhez a szemétséghez kommentárt! Bővebben az esettről a hvg.hu -n olvashat

Kapcsolódó cikkek

Lázár János nem vállalja a polgármesterséget

O.L.K.T.

Tovább erősíti a női vonalat a Fidesz

O.L.K.T.

Így menekül Boldog az Index kamerája elől

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!