Gyalázat, hogy egy nőverővel köszönti Dunakeszi polgármestere a hölgyeket nőnapon!

0

Dunakeszin a helyi művészeti iskola igazgatója, F. Pál dirigálja a nőnapi rendezvény zenekarát, annak ellenére, hogy őt tavaly jogerősen elítélték, amiért egy zenekari próbán felpofozta az egyik tanárnőt – mondta el a DK szóvivője Rónai Sándor.

Ezt a szégyent Dunakeszi polgármestere nem is igyekszik eltitkolni, óriásplakátok hirdetik a nőnapi rendezvényt. A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy az ítélet ellenére F. Pál a művészeti iskola igazgatója maradhatott, de az már maga a gyalázat, hogy Dunakeszi fideszes városvezetése egy nőverővel köszönti a hölgyeket nőnap alkalmából.
Nem hagyjuk, hogy megalázzák és becsapják a Dunakeszieket!

Ezért azt a feliratot ragasztottuk a dunakeszi plakátokra, hogy „NŐVERŐ NŐNAPRA!”
Joga van tudni a dunakeszi hölgyeknek, hogy egy jogerősen elítélt nőverővel „kedveskedik” nekik Dunakeszi fideszes polgármestere.

olkt.hu/MTI

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!