Gyalázat: Göncz Árpádot patkánynak nevezték az Echo TV-ben! (+Videó)

Gyalázatos videón mutatjuk meg ezt az emberetelen viselkedést amit a Fidesz tévéjében engednek meg maguknak ilyen semmit nem érő újságírók! A Keménymag című műsorban fideszes újságírók gyűlnek össze minden héten, hogy Orbán ajnározzák, és a hatalom nélküli ellenzéket köpködjék. A legutóbbi adásban szóba került a hír, hogy Göncz Árpádról nevezik el a hármas metró egyik megállóját (erről itt írtunk bővebben). A stúdióban beindult a lamentálás arról, vajon igazak-e a pletykák, miszerint Göncz Árpád besúgó volt a börtönévei alatt.

“Miközben akasztottak a szomszéd cellában, addig ő angolul tanulhatott”

– dobta fel a labdát a műsorvezető. Erre jött Ambrózy Áron, a Pesti Srácok “újságírója”, és elmondta: beszélt olyan ötvenhatossal, aki gyűlölte Göncz Árpádot, de határozottan állította, hogy nem volt besúgó. Majd hozzátette:

“Göncz egy becsületes talpig férfi volt, aztán kilencven után egy patkánnyá változott. Tehát nem ’90 előtt volt patkány, hanem ’90 után lett az.”

Ez a Fidesz nagyon konzervatív, erősen értékalapú világa: ha egész életedben politikailag és intellektuálisan is, legjobb tudásod szerint szolgáltad a nemzeted, a legnehezebb helyzetben is helyt álltál, majd jól lepatkányoz egy szépen kistafírozott stúdióból pár fenenagy közpénzen lázadó fideszes kretén. A súlyos kijelentés 41:10-től hallható és látható.

 

nyugatifeny.hu

Kapcsolódó cikkek

Vita a Parlamentben! (ÉLŐ)

Rubóczki Tamás

Ha ők hazudnak, mi helyreigazítunk! VIDEÓ

O.L.K.T.

Parragh László szerint a magyar dolgozóknak el kell fogadniuk az alamizsnát is! (+Videó)

Rubóczki Tamás

9 hozzászólás

István Kovács 2018. január 26. at 5:06 du.

SZégyeljék magukat minda négyen ök a patkányok nem az árpibácsi

Válasz
Csaba Németh 2018. január 26. at 5:39 du.

TI HOL AZ ANYÁTOKBAN ÉLTETEK!!

Válasz
Balogh László Péter 2018. január 26. at 8:46 du.

Nem kell ide ellenérv, mert ezek a köztársasági elnöki pozícióig soha nem fognak eljutni. Embernek is alkalmatlanok. Göncz Árpád viszont köztiszteletnek örvendve igen. Ez a tény önmagáért beszél.
Rá minden értelmes ember tisztelettel és szeretettel gondol, míg ezekre senki nem fog emlékezni pár év múlva.

Válasz
kovács judit 2018. január 26. at 11:12 du.

Szégyen és gyalázat rátok nézve, akik ezt mondták a köztiszteletben álló Göncz Árpádról! Egy elhunytról, hogy lehet ilyet mondani? Ti a sáros nyomába nem léphettek! Soha! Ti soha, de soha nem lesztek olyan, mint Ő! Rátok még emlékezni se fognak PATKÁNYOK!

Válasz
Saftics György 2018. január 27. at 2:34 de.

Ne essünk kétségbe. Ezeknek a figuráknak meg van engedve Göncz Árpád savazása, ezek minden szavukkal magukról állítanak ki bizonyítványt.
Akinek egy csöpp esze van pontosan tudja, hogy ezeknek viszont nincs. Feltételezem, hogy ők inkább Schmitt Pálról neveznének el teret még életében, aki lopva szeretett volna doktor lenni, de a helyesírással, meg a magyar nyelvvel hadilábon áll.
Nyelvben mégis izmos, de nem arra használja, amire kellene.

Válasz
János Huncutka 2018. január 27. at 11:42 de.

Aki patkányozott annál nagyobb patkány nem kell.

Válasz
Rátóti Béla 2018. január 28. at 4:54 du.

Saftics Gyurinak—tökéletesen igaza van–a lőtéri kutyát nem érdekli,hogy ez a nyúlós váladékot maga után húzó gerinctelen, senki mit böffent ki azon a bűzlő nyíláson a fején !!!!!

Válasz
Yossarienn 2018. január 29. at 4:35 du.

Ambrózy Áron egy sima macesz zabáló primitív barom.

Válasz
Pel Gy 2018. január 29. at 6:00 du.

Milyen jól is jönne most nekik egy Szaniszló Ferenc !
Kár volt kirúgni , gyerekek !
Vagy sejtettétek, hogy Szaniszló sosem lesz akkora állat, amekkorák mára ti lettetek ??

Válasz

Hozzászólok