Gy. Németh Erzsébet: Tarlós István nagy ívben sz@rik a budapestiekre!

Sajtótájékoztató!

Egyértelműen kiderül, hogy Tarlós István főpolgármester egyáltalán nem a budapestiek érdekeit szolgálja. Neki ebben a pozícióban az lenne a feladata, hogy küzdjön a fővárosi lakók érdekeiért, nem az, hogy behajolva a miniszterelnöknek, feladja az elveit, aztán pedig az orra alatt mormogjon különböző interjúkban. Egy valódi hazafi így is cselekedne.

Gy. Németh Erzsébet a DK fővárosi képviselője.

Sajtótájékoztató!Egyértelműen kiderül, hogy Tarlós István főpolgármester egyáltalán nem a budapestiek érdekeit szolgálja. Neki ebben a pozícióban az lenne a feladata, hogy küzdjön a fővárosi lakók érdekeiért, nem az, hogy behajolva a miniszterelnöknek, feladja az elveit, aztán pedig az orra alatt mormogjon különböző interjúkban. Egy valódi hazafi így is cselekedne.Gy. Németh Erzsébet a DK fővárosi képviselője

Posted by Demokratikus Koalíció on Sunday, 3 March 2019

Kapcsolódó cikkek

Titokzatos kék ruhások szedik fel a Momentum matricáit! (+Videó)

Rubóczki Tamás

Legyünk részesei a jövőnek!

H Miklós

LMP: A kormány azonnal derítse ki a paksi beruházás kivitelezőjénél, hogy milyen radioaktív felhő kering Európa felett

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!