Gy. Németh Erzsébet: Tarlós István nagy ívben sz@rik a budapestiekre!

Sajtótájékoztató!

Egyértelműen kiderül, hogy Tarlós István főpolgármester egyáltalán nem a budapestiek érdekeit szolgálja. Neki ebben a pozícióban az lenne a feladata, hogy küzdjön a fővárosi lakók érdekeiért, nem az, hogy behajolva a miniszterelnöknek, feladja az elveit, aztán pedig az orra alatt mormogjon különböző interjúkban. Egy valódi hazafi így is cselekedne.

Gy. Németh Erzsébet a DK fővárosi képviselője.

Sajtótájékoztató!Egyértelműen kiderül, hogy Tarlós István főpolgármester egyáltalán nem a budapestiek érdekeit szolgálja. Neki ebben a pozícióban az lenne a feladata, hogy küzdjön a fővárosi lakók érdekeiért, nem az, hogy behajolva a miniszterelnöknek, feladja az elveit, aztán pedig az orra alatt mormogjon különböző interjúkban. Egy valódi hazafi így is cselekedne.Gy. Németh Erzsébet a DK fővárosi képviselője

Posted by Demokratikus Koalíció on Sunday, 3 March 2019

Kapcsolódó cikkek

Légy ostoba!

O.L.K.T.

Vajna Tímea barátjának zsebében landol az óvónőképzésre szánt Uniós pénz

O.L.K.T.

Érdemes lenne ezen elgondolkodni minden embernek

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!