Guy Verhofstadt: Orbán Viktor szégyellje magát!

A CEU elüldözése miatt tiltakozott Guy Verhofstadt, az európai liberális párt frakcióvezetője a Twitteren,az egyetem által szabott határidő lejárta előtt pár órával.

Azt írta:

“legutóbb a nácik zárattak be egyetemet, 1943-ban Oslóban, Orbán Viktor szégyellje magát.”

Bírálta a Néppártot is, amiért ezt hagyta.

A két politikus között megy az adok-kapok: Verhofstadt Brüsszelből plakáton is üzent: “Orbán elvette a pénzünket, most meg le akarja rombolni Európát.” Ez az a molinó, amit a Momentum hozott Magyarországra, és elvitt a többi között Orbán házához is.

A kormány erre válaszul ugyanolyan típusú mozgó plakátot készített, ám az Euronews észrevette, hogy a plakáton szereplő szöveghez (miszerint 2015 óta százak haltak meg terrortámadásban, ám eközben Verhofstadt arról beszél, nincs migrációs válság) olyan képet használtak fel, amely egy Izrael elleni tüntetésen készült.

 

 

olkt.hu/Twitter

Kapcsolódó cikkek

Tisztelt Nemzetközi Büntetőbíróság!…Emberiesség elleni bűncselekmény miatt vinnék Hágába Orbánékat

O.L.K.T.

Emlékeztető!!!

O.L.K.T.

„Azért nem a Fideszre szavazok, mert egy régi rendszer eszméjét hozzák magukkal”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!