Guy Verhofstadt: Most aztán vakarózhat a Fidesz az EU-ban!

0

ÚJABB MOMENTUMOS SIKER, ÚJABB FIDESZES KUDARC EURÓPÁBAN!

Miközben a Fidesz nemzetközi kapcsolatai olyan mélyre jutottak, hogy már a pártkongresszusra sem hívják meg őket, a Momentum nemcsak Magyarországon, hanem Európában is egyre erősebb!
A mai napon óriási többséggel európai pártcsaládunk, a Guy Verfofstadt vezette ALDE Party – Liberals and Democrats for Europe alelnökének választották Berg Dánielt, a Momentum Mozgalom külpolitikusát, pártunk elnökségi tagját! Dani a Central European University megmaradásáért folytatott tüntetések vezéralakjaként, korábbi újságíróként és jogvédőként évek óta dolgozik a jogállam védelméért, a sajtó szabadságáért, az európai értékek megszilárdításáért. Óriási büszkeség, hogy mától pedig már európai szinten is képviselheti Magyarországot!
Nagy nap ez a mai a Momentum közösségének, a szabadságszerető, európai magyaroknak, azonban nagy fenyegetés az illiberális államok védelmezőinek! Szívből gratulálok Dani, jó munkát!

ÚJABB MOMENTUMOS SIKER, ÚJABB FIDESZES KUDARC EURÓPÁBAN!Miközben a Fidesz nemzetközi kapcsolatai olyan mélyre…

Gepostet von Cseh Katalin am Samstag, 26. Oktober 2019

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!