Guy Verhofstadt is nyomott egy sallert Orbánnak!

Néha jobb, ha elengeded – Ezzel a kísérőszöveggel ellátott mémmel üzen Guy Verhofstadt, a Liberálisok és Demokraták Szövetségének elnöke az Európai Néppártnak a szerdai döntése előtt. Humoros köntösbe ágazott, humorosnak tűnő tanács – sajnos mély mondandóval.

Kép. Twitter

Guy Verhofstadt a Facebookon közzétett üzenetével igencsak rátapintott a lényegre: Orbán több mint kikacsingat a tartós kapcsolatából. S ilyenkor jobb az elengedés.

Most ezen röhög – kis túlzással – a fél világ, mint pár napja az ugyanezzel a képpel megjelent magyar óriásplakátok ügyén röhögött. Mint mi is beszámoltunk róla, a magyar kormány családtámogatási programját és babaváró hitelét hirdető plakátjain szereplő párról korábban egy egész fotósorozat készült, köztük egy olyan is, amelyen a srác megfordul egy csinos lány után, miközben barátnőjével kézen fogva sétál. Nos, ugyanez a pár hirdeti a magyar kormány üzenetét: legyen minél több gyereked, hogy élvezhesd a kormány támogatását.

És ezzel a fotóval üzent Verhofstadt is.

https://twitter.com/guyverhofstadt?lang=hu

Kapcsolódó cikkek

Orbán újra diktátorok között parádézott! (Videó)

Rubóczki Tamás

A TE pénzedből…65 millióért vett három autót arra a külügy, hogy a ferihegyi kormányváró és a repülőgépek közt használják

O.L.K.T.

“Sándor Zsuzsanna: Egyesek szerint a Kádár-korszak második felében nagyobb volt a szabadság a kulturális életben, mint ma.

O.L.K.T.