Gusztustalan választás lesz áprilisban

Így próbál szavazatot vásárolni a Fideszes jelölt

Egyesek már teljesen elveszítették a kontrollt. Megy a nyomulás.

Veszélyben érzi magát a Fideszes jelölt és próbálja megvenni a szavazókat. De hol volt eddig? Miért csak kampányidőszakban ilyen figyelmesek ezek a paraziták?

Láthattuk már ezt sokszor. Most mézes mázosok, ha pedig bejutnak, onnantól már ők diktálnak, [email protected] a választói akaratot.

“Szokatlan extrát kaptak azok a rászorulók, akik a hétvégén beálltak a sorba a VI. kerületi önkormányzati iroda előtti ételosztáshoz. A megszokott élelmiszercsomaghoz két doboz tojás dukált, mindkettő Bajkai István VII. kerületi alpolgármester, választókerületi elnök nevével ellátva.

Bajkai Istvánról épp a héten írta a 168 óra, hogy ő indulhat a VII. kerületet és a VI. kerület egy részét magába foglaló budapesti választókerületben a jövő évi országgyűlési választásokon.

Saját pénzén vette, jótékonysági célból, és fogalma nincs, hogyan került az  önkormányzati irodába – mondta az ügyben megkeresett alpolgármester, ami azért is érdekes, mert Bajkai közben azt elismerte, hogy az ételosztást egy választókerületi munkatársa szervezte a VI. kerületben.”

Ahelyett, hogy négy-nyolc év alatt rendbe rakták volna az országot, most aprópénzért szeretnék megvenni maguknak az újabb négy év semmittevést

 

Forrás: 444.hu

https://444.hu/2017/12/03/fideszes-jelolt-nevevel-cimkezett-tojasokat-os…

Kapcsolódó cikkek

A legfrissebb adatok szerint több százezer nyugdíjas él nyomorban Magyarországon!

Rubóczki Tamás

Hiller István: Az Alkotmánybírósághoz fordulok az MTA ügyében!

O.L.K.T.

Nincs más választás. Még több stadion kell.

O.L.K.T.