Gulyás Gergely: Farkas Flórián egy talpig becsületes ember!

“Az ártatlanság véleleme Farkas Flóriánt is megilleti. Nyilvánvaló, hogy a program sikertelenségével kapcsolatos következményeket levontuk,”

válaszolta az RTL Klub kérdésére a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtök délelőtti Kormányinfón. Polt Péter legfőbb ügyész szerdán számolt be arról, hogy a Híd a munka világa program kirobbanása után még mindig nem történt gyanúsítotti kihallgatás. Gulyás szerint is “rombolja az intézmények iránti bizalmat” a hosszú nyomozás,

“de elsősorban az Európai Uniós iránti bizalmat rombolja. (..) Több mint három évig tartott az OLAF-vizsgálat.”

A miniszter kijelentette: míg más uniós tagállamban nincs így, addig Magyarországon az ügyészség a kormánytól teljesen független működik.

“A Greco-jelentést nyilvánosságra fogjuk hozni, a kormány kommentárjaival,”

jelentette ki Gulyás. Az Európa Tanács éves korrupciós helyzetet vizsgáló jelentésének nyilvánosságra hozatalát négy éve blokkolja a kormány, egyedüli EU-tagállamként.

Kapcsolódó cikkek

Visszafordult a sosem volt migránskaraván

O.L.K.T.

Weber helyretette Orbánt.

H Miklós

Soros szerint Orbán veszélyt jelent Europára.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!