Gréczy Zsolt: Megszerezték a privát képeimet

0

Amit eddig bizonyosan tudunk, aszerint Gréczy Zsolt nem követett el törvénytelenséget. Ugyanakkor maga ismerte el, hogy ő van a képeken. Magánügyem, hogy mit tartok arról, aki bizonyos tevékenységek közben megörökíti vagy megörökítteti magát, és a felvételt őrizgeti. Borkaiék hajókázásában is a csoportosan elkövetett reszelést értettem a legkevésbé, de hát különbözőek vagyunk. Az is csupán a személyes véleményem, hogy mekkora nárcisztikus baromnak gondolom azt a férfit, aki magáról küldött aktképekkel és testrészfotókkal igyekszik fölszedni egy nőt, vagy fönntartani annak vágyakozását. Ebben sem vagyunk egyformák. (Valamilyen okból kifolyólag nőkről nem gondolom ugyanezt, a meztelen test látványéval hódítást esetükben természetesebbnek és illőbbnek is vélem. Ilyesmit hiszek továbbá a melegek egymás közti kapcsolatáról is, mármint, hogy abba jobban belefér, de mint tudjuk, én nem vagyok különösebben dzsenderérzékeny.)

Az azonban már nem magánügy, hogy egy évek óta a közéletben nyüzsgölődő fószer annyi előrelátással rendelkezik, mint egy szellemi fogyatékos orangután, aki hatszor lép rá a földön felejtett gereblyére, és úgy viselkedik, mint egy információs újszülött. Szívesen bíznék rá egy minisztériumot, na.

Az pedig egyenesen dühít, hogy egyből valamiféle politikai konteóba igyekeznek ágyazni. Hogy bosszú a Borkai-ügyért, meg megüzenték. Ja. Köze nem volt a DK-nak a Borkai-botrány kirobbantásához, azt leszámítva, hogy az első pillanattól megteremtették annak feltételeit, hogy rájuk lehessen tolni, és azt leszámítva, hogy egy volt képviselőjelöltjük próbált egy kis pénzt szerezni vele.

Hont András/facebook

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!