Gőzerővel menekülnek a kamupártok – Pofátlanságcunami a videóban!

0

A választások után elérkezett a kamupártok elszámoltatási ideje. Orbitális pofátlan módon reagálnak erre a mondvacsinált kamupártok. Mivel mágnesként vonzotta a kamupártokat a Fidesz-KDNP választási törvénye, amely szerint az a formáció, amely a 108 egyéni körzetből legalább 27-ben jelöltet tudott állítani, helyből 150 millió forintot kapott az államkasszából (= az adófizetőktől), és az összeg sávosan emelkedett. A 2018-as választásokon végül 23 pártlista szerepelt, ezek többségéről kijelenthető, hogy

kamupárt,

azaz korábban semmilyen érdemi tevékenységet nem végeztek, kizárólag a kampánypénz felvétele miatt hozták létre őket. A törvény szerint az 1 százalékot el nem érő pártoknak elvileg vissza kell fizetniük a felvett összeget, az viszont már most látszik, hogy ezeken a szélhámos csalókon lehetetlen lesz behajtani a pénzt. A 24.hu megkereste a mikropártokat, hogyan tervezik visszaadni az adófizetők pénzét.

Döbbenetes pofátlanságcunami a videóban:

 

 

 

olkt.hu/24.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!