Görbicz Anita kézilabdázó a Fidesznek kampányol!

Szórólapon is bemutatkozott a győrieknek Dézsi Csaba András önkormányzati képviselő, a Fidesz polgármesterjelöltje – írja az Azonnali.

A portál szerint a kiadványból nem csak az derül ki, hogy a kardiológusként tevékenykedő Dézsinek Győr a szívügye, hanem az is, hogy a helyi hírességek közül többek között Görbicz Anita kézilabdázó is Dézsi jelöltségét támogatja.

A Győri Audi ETO világszerte ismert kézilabdázója szerint Dézsi a garancia ugyanis arra, hogy Győrben egészséges legyen a környezet, és bővüljenek a lehetőségek a sport területén.

A Fidesz jelöltjét támogatók között szerepel még Tamás László János, a győri kórház főigazgató-főorvosa, Bede-Fazekas Csaba operaénekes, illetve Petrovicz Szabolcs autóipari munkás.

Mint ismeretes, a szexbotrányába és a korrupciós vádakba belebukott Borkai Zsolt miatt 2020. január 26-án új polgármester-választást tartanak Győrben.

A Fidesz Dézsi Csaba Andrást indítja, egy 57 éves kardiológust, az ellenzék pártok pedig Pollreisz Balázst, az MSZP városi elnökét.

Kapcsolódó cikkek

Lenyúlások a közfoglalkoztatásban.

O.L.K.T.

Parádés videót adott közzé Kozma a Tamás a Facebookon. Íme:

O.L.K.T.

Felcsút. A kisparaszt gazdagodása.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!