Glázer Tímea: Borkai ugyan lemondott, de ezzel még nincs vége

Borkai lemondott. Ne hagyjuk, hogy átjátssza a várost a Fidesznek! – mondta el Glázer Tímea a Demokratikus Koalíció győri szervezetének a vezetője.

Borkai lemondását követően azt javasoljuk, hogy egy fideszes párkatona helyett az időközi választásokig hátralévő hónapokban egy olyan nagytekintélyű külsős alpolgármester vezesse a várost, akit a győri kormány- és ellenzéki pártok közösen kérnek fel.

Aki tisztességgel tudja vezetni a várost addig, amíg a győriek meg nem választják meg új polgármesterüket.

Azt javasoljuk Győr demokratikus, köztársaságpárti erőinek, hogy az új közös ellenzéki polgármesterjelölt személyéről előválasztáson döntsenek a győriek.

Glázer Tímea hozzátette, hogy:

“Borkai Zsolt ellen viszont kezdjék meg a rendőrségi nyomozásokat, ugyanis nem úszhatja meg a pénzlenyúlásokat, csalásokat és a magas szintű korrupciót.”

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Orbánisztán: Megfagyott embert találtak ma reggel a Bosnyák téri BKV-buszmegállóban!

Rubóczki Tamás

Betiltaná a tűzijátékokat és a petárdázást az LMP

O.L.K.T.

Fontos bejelentést tett a TEK Putyin látogatása miatt!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!