Georg Spöttlét úgy elverték Szentesen, mint a kétfenekű ufót

Beárazták a választók a kormánymédia egyik kedvenc kamuszakértőjét, a gyanús hátterű, magát migrációs szakembernek is mondó Georg Spöttlét. A Szentes városában fideszes egyéni jelöltként induló kormánypropagandista a szavazatok 28,32 százalékát kapta az egyes körzetben, 20 százalékkal kevesebbet, mint az egyesült ellenzék jelöltje, Füsti-Molnár István.

A város polgármestere is a Jövőnk Szentes Egyesület néven induló ellenzéki összefogás jelöltje, Szabó Zoltán Ferenc lett, kényelmes különbséggel legyőzve a fideszes Gémes Lászlót.

Spöttle, mielőtt migrációs szakértőként kezdték volna futtatni a magyar kormánymédiában állítólag német rendőr, a Bundeswehr kémelhárítója és belügyes is volt, sőt – állítása szerint – részt vett az öböl- és a délszláv háborúban is.

De a legnagyobbat egyértelműen földönkívüli-szakértőként dobta, olyan nyilatkozatokkal, hogy

„Még hetekig küzdöttem a félelmeimmel. Éjszakánként a szolgálati fegyveremmel ültem az ágyamon, felkészültem arra, hogy végső esetben öljek, ha a szürke lények újra feltűnnének nálam”

Forrás és bővebben:https://444.hu/2019/10/13/georg-spottlet-ugy-elvertek-szentesen-mint-a-ketfeneku-ufot?fbclid=IwAR13pTlsBHRaaklixHHmNyO4xfbV0DvXJhTGGLuGM893BsetQ8RSHvnY6pc

Kapcsolódó cikkek

Nekünk ez jutott: Megint rajtunk röhög Európa – sikerült megint trógerként kinéznie a Fidesz képviselőjének Brüsszelben

O.L.K.T.

A mozdonyvezetők döntik el, mikor, melyik irányba indulnak el.

O.L.K.T.

Európai Unió: Lengyelország, Csehország és Szlovákia is jobban él mint Magyarország!

O.L.K.T.