G. Fodor Gábor: Hatalmasat fog tarolni a Fidesz az EP választásokon – minket fog csodálni egész Európa!

A Századvég vezetője nagy kormánypárti győzelmet vár.

A Századvég friss pártpreferencia-vizsgálata szerint tovább nőtt a kormánypártok népszerűsége, az ellenzék nem tudott a helyzetén  érdemben javítani, a baloldal közeledése a Jobbikhoz nem hozott áttörést.

Egy most vasárnapi választáson a teljes népesség 36 százaléka adná a voksát a kormánypártokra, míg a bizonytalanok aránya 34 százalékra csökkent.

A Jobbik támogatottsága 9, az MSZP-Párbeszédé 7, a DK-é 5 százalékos. Az LMP és a Momentum Mozgalom sem mozdult ki a holtpontról, 3-3 százalékon állnak. A Mi Hazánk Mozgalomra 1 százalék, egyéb politikai pártokra 2 százalék szavazna.

A Fidesz-KDNP fölénye a biztos szavazó pártválasztók körében is kiugró, 54 százalékos.

A Jobbik támogatottsága 14 százalék, az MSZP-Párbeszédé 10 százalék. A Demokratikus Koalíciót a biztos szavazó pártválasztók 9 százaléka, az LMP-t és a Momentum Mozgalmat 4 százaléka támogatja. A Mi Hazánk Mozgalom ebben a körben 2 százalékon, míg egyéb pártok 3 százalékon állnak.

Kapcsolódó cikkek

Hol itt a ballib túlsúly? 78 százalékos a Fidesz-média fölénye egy friss kutatás szerint

O.L.K.T.

Folyamatosan mondják vissza az előrefizetéseket az olvasók az elfideszesített lapoknál

O.L.K.T.

A fakivágások ellen tiltakozókat fenyegeti Tarlós István főpolgármester!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!