G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke egy óvodás agyú munkásőr, aki az ellenzéket akarja elpusztítani!

0

Az Echo TV Angard című vitaműsorában a rabszolgatörvény, a botrányos parlamenti elfogadása és azt követő tüntetéshullám volt a téma. A vitában négyen vettek részt: Závecz Tibor, a Závecz Research vezetője, Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója, illetve G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője.

A vita hevében G. Fodor és Gajdics néha egészen idegbe jött, egyikük infantilis, másikuk kocsmai stílusban gyalázva a tüntetés résztvevőit, illetve az MTVA-ban tiltatkozó képviselőket.

Itt például GFG-nek kicsit megszalad a fantáziája, Sorost már azzal is vádolja, hogy a milliárdos ezekkel a tüntetésekkel az ellenzéket akarja elpusztítani.

Az egykori munkásőr le sem tagadhatná vonzalmát a fegyveres párttestületek iránt: szerinte egy hírszerksztőség az hadiüzem.

G. Fodor az egy füstbomba miatt rabosított Momentum-alelnök, Donáth Annán gúnyolódik.

Gajdics elvtárs a szolgálatot kocsmai hőbörgéessel levezető munkásőr (esetleg besúgó házmester) kétlábon járó, élő szobra.

Akinek ez nem elég, itt megnézheti a teljes adást, amelynek egyik legfőbb jellemzője, hogy G. Fodor folyamatosan a vitapartnerei szavába vág, azaz szellemi toprongy!

 

 

 

 

 

olkt.hu/nyugatifeny.hu