FRISS: Újabb, nagyon kemény infók jelentek meg Borkairól!

0

Imádom a magyar újságírókat. Nekem írogatnak, hogy adatokat kérnek, még több infót. Dolgozzatok végre! Bár az internet népe a feladatotok nagy részét elvégezte.
Megadtam Borkai egy konkrét utazásának adatait. Tavaly pünkösd, Pér (ahol nagyon nem ellenőrzik a táskák tartalmát…), Rákosfalvy magángépe, Dubrovnik, hajó.
Tudom a gép lajstromjelét. De dolgozzatok, és derítsétek ki. A hajót sem nehéz megtalálni, és ha megtaláljátok, szóljatok már a horvát hatóságoknak, hogy keressék ott kábítószer nyomait.
A lányokat is megtalálták már helyettetek.
És igen, nekik a készpénzen kívül uniós támogatásokkal is fizettek. Mert ezt is megtehetik. A lányok, mivel kábítószert vittek magukkal külföldre, gondolom, a hatóságok számára is érdekesek. Szerencsére a sofőröm nevét nem tudják.

Ha igyekeztetek volna, akkor lementitek a lányok fotóit az instáról, mielőtt törölték őket.
Szerencsére az internet népe dolgozott helyettetek, és így ez a kép is megvan.
Segítsek, mi volt tavaly május 22-e környékén, vagy megy nélkülem is?
Összegzem: adott egy repülőgép, van egy hajó, rajta kábítószer eltűnthetetlen nyomai, és három csaj, akik mindent tudnak. Hajrá!
Hmm, Borkai címe nincs meg nektek véletlenül? Otthonában is felkereshetitek.
Vagy ehhez gyávák és lusták vagytok?
Amit teszek, tudom, miért teszem. És azt is egyértelműen megírtam, miért Borkaival kezdtem. A mindent megfertőző korrupcióra akartam felhívni a figyelmet, aminek sajnos magam is részese voltam. Talán most elindul egy megállíthatatlan folyamat. Segíteni fogom még több nyilvánosságra hozott információval. Időm van.

Imádom a magyar újságírókat. Nekem írogatnak, hogy adatokat kérnek, még több infót. Dolgozzatok végre! Bár az internet…

Gepostet von Az ördög ügyvédje am Sonntag, 6. Oktober 2019

 

 

További részletek itt.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!