FRISS: Borkai a szerbeknél is orgiázott!

A belgrádi bulvárlap, a Kurir online kiadása közölt a már jól ismert kép- és videóanyagokkal gazdagon ellátott cikket vasárnap este a győri polgármester, Borkai Zsolt szexbotrányáról. Az újság azt állítja, hogy megtalálták a bulin résztvevő egyik nőt, aki nyilatkozott is az újságnak.

Azt írják, hogy az 54 éves fideszes polgármester tavaly júniusban szállt hajóra barátaival Dubrovinknál. (A polgármestert leleplező blog egy valamivel korábbi, pünkösdi időpontról írt. Borkai a videó nyilvánosságra kerülése után azt nyilatkozta, hogy a felvétel évekkel ezelőtt készült.)

A Kurirnak az orgia egyik női résztvevője azt állítja, összesen hat nő volt a fedélzeten, köztük állítólag három horvát, akik közül az egyik egy ismert horvát modell, Iva Grguric.

„Összesen hat lány volt. Tavaly júniusban történt. Egyikük intézte a többieket, ő küldött egy SMS-t mindannyiunknak. A többi lány már Dubrovnikban volt, mi Ivával később autóval érkeztünk Zágrábból, ő vezetett. Másnap felmentünk a fedélzetre, ahol ezek a gazdag emberek fogadtak bennünket. Hiszed vagy sem, fogalmunk nem volt, hogy politikusok. A nő, aki szervezett bennünket, annyit mondott, hogy magyar üzletemberek. Szex volt. Iva tovább maradt, én másnap visszatértem Zágrábba.”

A nő szerint Iva Grguric volt a főszereplője az estének, aki a többieknél tovább is maradt a jachton, és extra juttatást kapott, hogy teljesítse a vendégek szexuális kívánságait.

A hangulat egyébként az alkalomhoz illő volt, a nő szerint – meglepetés – egész nap ittak, nevettek és játszottak. A buli résztvevője azt is elmondta a lapnak, hogy tudtával egyikük sem volt „hivatásos”

prostituált; volt köztük, aki még édesanyjával él, egy másikuk egy cukrászdában dolgozik Dubrovnikban. Elmondása szerint ez egy egyszeri pénzkereseti lehetőség volt.

Borkai Zsoltról – aki vasárnap megnyerte a győri polgármester-választást, de a pártlap Magyar Nemzet szerint kedden kilép a Fideszből – október elején jelentek meg felvételek, amint egy szexpartin vesz részt. Az ügy rávilágított a győri pénzügyi elit korrupciós ügyeire, és alaposan megrogyasztotta a Fidesz önkormányzati kampányát is.

Via: kurir.sr

Kapcsolódó cikkek

Érdekel az igazság?..Akkor ezt meg kell nézned!..és ha osztod, az sem baj!

O.L.K.T.

A videó megnézése alatt szültem három gyereket, most pedig megyek a határra küzdeni az afrikai kannibálok ellen!

Rubóczki Tamás

Létrejöhet a szabad városok szövetsége!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!