Fővárosi Törvényszék: Hazudott a Fidesz-média ismét Czeglédy Csabáról!

0

Hazudott a Magyar Nemzet, Czeglédy Csabának nincsenek külföldi széfjei, és bizonyítékokat sem semmisített meg – erről maga az érintett számolt be közösségi oldalán.

Czeglédy Csaba bejegyzése szerint kedd délután volt a Magyar Nemzet szerkesztősége elleni per a Fővárosi Törvényszéken, mert a Strache-botrány kirobbanásának másnapján “azt sikerült hazudniuk”, hogy külföldön széfjei vannak, és bizonyítékokat fog megsemmisíteni.

A bíróság kimondta, hogy valótlant állítottak, és a következő helyreigazítási közleményt kell lehozniuk a címlapon:

“2019. május 18. napján a Magyar Nemzet napilapban megjelent „Több külföldi széfje is van Czeglédy Csabának” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy több külföldi széfje is van Czeglédy Csabának, továbbá megalapozatlanul utaltunk a valótlan tény alapján arra, hogy Czeglédy Csaba hozzáférhet külföldi trezorjaihoz, féltett irataihoz, esetleges vagyonához, de megsemmisíthet perdöntő bizonyítékokat is.”

– Czeglédy szerint a hazugságáradatnak soha nem lesz vége, de ő – szögezi le – minden egyes esetben küzdeni fog az igazáért.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!