Forgatókönyv író kerestetik a szombati tüntetésre!

0

Sokakban felmerül a kérdés a szombati 2.0-ás demonstráció miatt, mégis mit kellene tennünk, hogy ezt a csalással hatalomra került orbáni maffiakormányt végleg elkergessük a politikai életből és végre elnyerjék méltó büntetésüket. Mert én szerintem minél többen kimenni az utcára, még ennél is többen mint az elmúlt szombati napon és követelni,hogy új választásokat írjanak ki, mindemelett rendszeres váltásban folyamatosan a Kossuth téren nyomás alatt tartani, állandó nagylétszámú demonstrálókkal a jelenleg ügyviteli kormányt! Ezt a kormányt nem szabad hatalmon hagyni, az elcsalt 2/3-ados többségével! Ha ez a kormány marad 2/3-os többséggel, a lehető legrosszabb időszakra lehet felkészülni Magyarországon, és nem vicc! Vagy az összes ellenzéki politikusnak le kell mondania a parlamenti mandátumáról, mert az Európai Unió-ban nem működhet egypárt rendszer. Új választásokat kellene kiírni és ebben az esetben lehetne új választási rendszert is követelni, valamint a választási törvény teljes átírását illetve az NVI vezető azonnali lemondatásával.
Ha így se megy akkor viszlát Magyarország. Tehát ö
n szerint a szombati tüntetésen mit kellene tenni a népnek, hogy leváltsuk a kormányt? Lehetséges válaszokat adjatok meg itt kommentben a cikk alatt.

Illetve írhattok instrukcókakat a Demonstrációt meghírdető Facebook esemény kommentjében, a 2.0 Mi vagyunk a többség – újabb tüntetés a demokráciáért! esemény Facebook oldala szerint a demonstráció április 21-én 18-21 óra között lesz a Kossuth téren.

A tüntetésre itt jeletkezz.

 

olkt.hu