Főpolgármester csak kizárólag vasalt herével lehet befutó.

0

Berki Krisztián az ATV stúdiójában elmondta, hogy az eddigi főpolgármester-jelöltekkel a legnagyobb gondja, hogy ápolatlanok. Ő például csak egyszer vesz föl egy fehér inget, utána kuka. A kampányban is ez látszik a legnagyobb gondnak, hogy mivel a szabója szabadságon van, hogy fogja addig fehér inggel bírni. Rónai Egon érdeklődve nézett. Azonban hereszépítészeti ikonnak ez kevés volt, a műsor végére berágott, mert szerinte Rónai azért kérdezget tőle mindenfélét, mert ő fradista, Egon meg MTK-s, és kiviharzott az adásból.

Addig azonban amíg erre sor került, saját elképzeléseiről nem árult el semmit, de riválisait végigvette. Tarlóst egy évig még alkalmazná ugyan tanácsadónak, de aztán elküldené nyugdíjba, mondván, hogy szerinte általános szabálynak kéne lenni a politikusoknál a 65 éves nyugdíjazásnak. (Berki jó érzékkel nevezte meg ezt az életkort; Sir Winston Churchill 66 évesen lett Nagy-Britannia miniszterelnöke.) Az ellenzékeket meg elintézte annyival, hogy ott tornából felmentett emberek indulnak.

Én nem tudom, hogy Csárdi Antal (2014-ben LMP-s főpolgármester-jelölt) föl volt-e mentve tornából, és azt sem, hogy ezt direkt csinálták-e az adásszerkesztők, de bosszúnak mindenesetre tökéletes.

Hont András
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!