FRISSÍTÉS!!!Fontos üzenet az OLKT facebook-os oldal kedvelőinek!!!

Örömmel közlöm, hogy az OLKT ismét felállt és 2 milliós eléréssel bírván, ismét megtalálta a helyét az ellenzéki tábor vezető oldalai között.

A megszüntetés és az újraindításunk története

Kitiltott társak!

Amikor, még két hete működött a 124 ezres OLKT, amit mindenféle előzmény és figyelmeztetés nélkül egyszerűen csak megszüntette a facebook, akkor a heti elérésünk 2 milliós volt. Magasan a legnagyobb a politikai oldalak kategóriájában.

Két hete az oldalt újraindítottam és azzal büszkélkedem, hogy máris félmilliós elérést produkálunk, pedig még csak 5 500 barátunk talált vissza.

Ha ezt arányítjuk a korábbi 124 ezres oldalunkhoz, akkor az elérés tekintetében iszonyatosan magas szám jönne ki.Nagyjából 13 milliós elérés.

És ami a leggusztustalanabb a történetben :

Miután megszüntették az OLKT oldalt, néhány perccel rá máris “megszületett” egy MSZP-s OLKT hamis oldal, ellopva a nevünket, a fotómat, háttérképemet. (joggal gondolhatnám, hogy a megszüntetésben nekik is szerepük lehetett)

Aki azt az oldalt csinálta egy szélhámos, tolvaj.

Miután kiderült a csalás és sokan rájöttek, hogy átverték őket az oldal gyártója a lap nevét megváltoztatta ugyan Orbán Ellenzékére, de ha pld. valaki bennünket keres , legelőször azt a hamis oldalt adja ki a kereső.

Felkérem tehát az MSZP-t! Felkérem az MSZP-s, tisztességes facebook látogatókat, hogy hassanak oda, hogy azt a csalással gyártott oldalt mindenképp takarítsák el a valódi OLKT útjából. Nagyon sok bennünket kereső embert becsapott és megtévesztett.

Sajnos sokan ezért nem találtak még vissza.

Annál nincs gusztustalanabb dolog, mikor ellenzéki párt egy ellenzéki oldalt akar ellopni.

Az újraindított OLKT oldal szépen fejlődik …és nekem, mint az oldal adminjának ez nagyon jólesik.

Köszönöm azoknak akik annak ellenére, hogy egy csaló oldalba ütköztek, hamar rájöttek arra, hogy mi nem azok vagyunk és nem adták fel a keresést….és hogy most már “itthon vannak”.

Azt kérem még tőletek kedves barátaim, hogy terjesszétek, tudassátok a létezésünket – azt hogy újra itt vagyunk -azokkal akik nem találtak eddig vissza hozzánk. Sőt! Mint látjátok az OLKT saját weblappal is rendelkezik már.

Kérem ezt is kövessétek és olvassátok!

Lehetősség szerint osszátok a cikkeinket, hogy minél több elvesztett barátunkhoz elérjen, hogy ily módon visszataláljon az OLKT közösségéhez.

Itt találtok meg bennünket:  https://www.facebook.com/olkt.hu/

 

Baráti üdvözlettel: Gál György

Kapcsolódó cikkek

Ha ezért nem zavarjátok el Orbánt és bandáját, akkor nektek annyi!

O.L.K.T.

Ujhelyi István: Ideje az Igaz Beszédnek!

Rubóczki Tamás

Végre megszólalt Áder János a legfontosabb kérdésben!

Rubóczki Tamás