Földön fekvő beteget rugdosott egy miskolci betegszállító

Egy földre borult, félig a kerekesszékben ülő, teljesen magatehetetlen beteget rugdosott egy betegszállító a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház udvarán. Az erről szóló, csütörtökön készült felvételt egy olvasó juttatta el az Indexhez.

A videón látszik, hogy a fehér ruhát viselő betegkísérő tiszta erőből, többször is a félig földön fekvő betegbe rúg, de előtte többször körbenéz, hogy látja-e valaki. A hírportál úgy tudja, hogy a felvétel akkor készült, amikor a beteget vizsgálat után a sürgősségi osztályról a detoxikálóba szállították át.

Az Index megkereste a kórházat az ügyben, ahonnan azt a választ kapták, hogy ők az illetékes betegellátó egység vezetőjétől értesültek az esetről. Ezt követően azonnali hatállyal belső vizsgálatot indítottak, amelynek eredményeképpen a munkavállalót haladéktalanul elbocsátották. Hozzátették, hogy a szakhatóságok felé elindították a szükséges jogi lépéseket.

forrás: 24.hu /https://24.hu/belfold/2019/09/20/betegszallito-miskolc-rugdosta/

Kapcsolódó cikkek

Bajai cigány önkormányzat: “Ha nem akarod, hogy akár tízen megerőszakolják a gyerekedet, fogj meg legalább három embert, és vidd magaddal szavazni a Fideszre!”

Rubóczki Tamás

Kivezették a debreceni egyetem diplomaosztójáról az egyik rokont, mert Mészáros Lőrinc ott volt!

Rubóczki Tamás

Undorító: Idős asszony utcára dobása kilakoltatási moratórium idején! (Videó)

Rubóczki Tamás