Fogy a magyar, hát még a rendőr!

Egyre csökken Magyarország lakossága. Óriási mértékű az elvándorlás és jóval kevesebb gyerek születik mint amennyi a népességfogyást megállítaná.

Mint minden szakma létszámhiánnyal küszködik így a rendőrség is. Több ezer fő hiányzik az állományból, ezért rengeteg a túlóra viszont a béreket nem rendezik. Egy nem hivatalos felmérés alapján, a rendőri dolgozók közel negyven százaléka elhagyná a testületet ha tehetné, de többségük nem tálal új munkát vagy köti őket a szerződésük.

A februári átminősítéssel a rendvédelmi alkalmazottak beleegyezésük nélkül akár két évig átirányíthatók más munkahelyre, a napi munkaidejük 12 órás lehet, de nincs szó a túlmunka kifizetéséről, durván korlátozhatják alapjogaikat, bármikor lehallgathatják őket, számítógépeiket megfigyelhetik, a béreiket évente felülvizsgálhatják.

Így ne lepődjön meg senki, ha a rendőri dolgozók ingerültek a kiszolgáltatottság miatt.

Az állapotok tarthatatlanok, mégis a kormányzat ahelyett, hogy rendezné ezeket a dolgokat, inkább erővel próbálja megtartani azokat akinek már nincs maradásuk a szervnél.

Kapcsolódó cikkek

Tizenötre nőtt a gyanúsítottak száma a Simonka György fideszes országgyűlési képviselő tulajdonában álló Magyar Termés TÉSZ Kft.-t érintő büntetőeljárásban

Rubóczki Tamás

Pimposkefir

O.L.K.T.

Már megint ez a felcsúti gázszerelő… huuu, de uncsi már, ti nem unjátok?!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!