Fizessünk Vizitdíjat és kórházi napidíjat és akkor minden oké!

Lehet röhögni de gondolkodjunk el rajta!

Szavazott ön 2008 március 9. én ? Akkor most köpjön fel és álljon alá! Mert az ön hibája ki a vizitdíj ellen szavazott hogy most hosszú a várólista, nincs orvos , nővér se WC papír sőt még rendes kórházi koszt se! Minek fizettem a TB járulékot? Kérdezi néhány nagy okos. Erre értelmes választ nem igen lehet adni, de ha tudni szeretné az a nagy okos a választ arra csak három szó van . Nagy büdös semmi ennyit ér TB járulék! A TB járulék árából nem lehet minőségi kórházi kosztot készíteni , kórházat felújítani stb stb.!

Ezért jobb megoldás a Vizitdíj és a kórházi napidíj mert az az orvos zsebében maradna, megszűnnének várólisták és minőségi kórházi kosztra is futná!

Ha újra kiírnák népszavazásra a vizitdíjat valószínűleg más eredmény születne mint 2008 ban.

Mert már néhányan akár kifizetnék azt a kurva 300 forintot csak ne legyen hosszú a várólista legyen gyógyszer, steril tű meg egyebek!

Javaslat: Fizessünk vizitdíjat és kórházi napidíjat és akkor minden oké!

Hasonló remek írások itt találhatók:https://antibreitbart.wordpress.com/2019/08/09/fizessunk-vizitdijat-es-korhazi-napidijat-es-akkor-minden-oke/

Kapcsolódó cikkek

Szégyen gyalázat: A Fidesz legnagyobb tahói!

Rubóczki Tamás

Szétcincálták a kommentelők Vajna Timikét a Golden Globe átadás után!

Rubóczki Tamás

Breaking: Bakondi szerint óriási a migrációs nyomás a kerítésnél! De hová lett a beígért 70 ezer?

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!