Figyelmeztet a rendőrség: magyarok juthattak be a március 15-ei ünnepségre

Tiltott jelképeket lobogtattak, megtaposták Március 15. emlékét.

Talán a biztonsági szolgálat figyelmetlensége vagy a legendás magyar leleményesség miatt, de több magyar állampolgárnak is sikerült bejutnia a március 15-ei ünnepségre a Múzeumkertbe. Természetesen ezzel kivívták a békésen ünneplő tömeg haragját.

“Zavaró na! Mi sem tolakszunk oda, amikor ők ünnepelnek! Jó lenne ha tiszteletben tartanák a jogunkat  megemlékezésre!  Csak a provokáció vezérelhette őket, másra nem tudok gondolni, érthetetlen, miért érezték fontosnak, hogy erre kószáljanak. Saját magukról állítottak ki szegénység bizonyítványt! Bravó magyarok!”

– füstölgött egy lengyel nagymama. A fiatalok sarkosabban fogalmaztak.

“Úgy kezdték a Himnuszt, hogy “Isten áldd meg…”. Hát milyen keresztény az ilyen? Ráadásul többünket veszélyeztettek, mert a mellükre tűztek valami bizbaszt tűvel. Anarchista férgek! Nagyon jól tették a rendőrök, hogy megbotozták őket!”

– dúlt-fúlt egy varsói fiatal.

A hatóságok megakadályozták, hogy nagyobb balhé legyen: szerencsére több magyart is sikerült fülön csípni és kivezettetni, ők tiltott piros-fehér-zöld jelképeket lobogtattak. A rendőrség mindenesetre figyelmeztet, hogy aki teheti, kerülje a gyanúsan magyarnak kinéző egyedeket a nemzeti ünnepen, mert “ezek” bárkit provokálhatnak.

Ez a cikk a Hírcsárda ironikus írása, amiben, mint minden viccben sok igazság van. Ajánlom innen a hasonló írásokat:http://hircsarda.hu/2019/03/15/figyelmeztet-a-rendorseg-magyarok-juthattak-be-a-marcius-15-ei-unnepsegre/

Kapcsolódó cikkek

Beleordítok a nagy magyar pusztába, hátha sikerül néhány érintettet telibe kapni!

Rubóczki Tamás

A fél ország éhen hal, miközben a Fidesz ismét több milliárdért hirdeti, hogy Magyarország jobban teljesít szlogent!

O.L.K.T.

Szabó Tímea: Hány gyermek került nevelőintézetbe a kilakoltatások miatt?

Rubóczki Tamás