FIGYELEM! VESZÉLY!!!A face ezekért tilt!

A kezdetektől itt vagyok a facebook-on ellenzékiként, anarchista lévén. De most minden ellenzékihez szólok, legyen az bal, liberális, jobb, vagy szélsőjobbos, esetleg szélső balos!

Mivel nem ma kezdtem facebook-ozni, fontos dolgot szeretnék közölni a face politikai dolgaival kapcsolatban, mert leginkább ott vagyok jártas.

A facebook-on szerepelnek olyan szavak és kifejezések ami a face algoritmusában úgy vannak beállítva, hogy ha azokat kiejted, leírod, használod, vagy csak szóba hozod, garantáltan tiltanak.

Szerintem ne próbáld ki! Mert ((de ha megteszed és valaki jelent(mert vannak akik erre szakosodtak) ne csodálkozz! Én szóltam! ))

Teljesen mindegy az, hogy jó, vagy rossz értelemben írod le ezeket a szavakat, a facebook (ha jelenti valaki…és persze mindig van aki jelent) egyből tilt.

Ha új vagy itt, először csak figyelmeztet, majd 12, aztán 24, majd 72 órára és végül 30 napra tilt.

10 év alatt az a profilom, melyről írok, durván öt évet tiltva volt, holott én tényleg nem vagyok sem rasszista, sem gyűlölködő, sem perverz, sem semmilyen  izmus által megfertőzött valaki, csupán egy átlagember. De olyan sok Fideszes beteg ember és buta,primitív némber jelentett már, hogy ez idő folyamán megtanultam mire kell vigyázni.

Szokatlanul ez a profilom (most nem mutatom) már 11 napja működőképes a sok 30 nap tiltás után. (talán én is megtanultam azt amire benneteket figyelmeztetlek? )

Nem írom ki ezeket a szavakat most itt, de célzok rájuk…hátha még vagy három napig nem leszek tiltva.

Tehát

Tilos: A ci@ány, a zsi@ó, a Bu@i. a Köcs@g, az Any@d, a Bomb@ szavak leírása!

Higgyétek el, ezt tapasztaltként jó szándékkal írom. A magyar nyelv oly’ színes és szép, hogy bármelyik , itt felsorolt szót lehet helyettesíteni.

Ha pedig elég hülye vagy ahhoz, hogy ezt felfogd, lásd a következményeket!

Én szóltam!

Gál György OLKT/face/weboldal

 

 

Kapcsolódó cikkek

Apai szeretet :) VIDEÓ

O.L.K.T.

Hol a bizonyíték? Vagy ez is egy “Teréz-körút” a félelem fenntartása végett?

O.L.K.T.

Sült vér pörkölt füstölt csirkebél befőttel, hereágyon

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!