Figyelem: Üzenet a magyar lakosságnak a harcoló kurd nők Facebook oldalától, Erdogan török elnök budapesti látogatása miatt!

Magyar idő szerint szombaton kora hajnalban tett ki egy magyaroknak címzett üzenetet az 55 ezer követővel rendelkező Kurdish Female Fighters/ YPJ, (Harcoló Kurd Nők) Facebook oldal.

„To the ATTENTION of our followers from HUNGARY/ Magyars!”

azaz magyar követőik figyelmét kérik, majd kifejtik, hogy az általuk terroristáknak tartott török elnök, Recep Tayyip Erdoğan november 7-én Magyarországra látogat, és azt kérik a magyaroktól, hogy ne engedjék be a politikust, illetve küldjék vissza oda, ahonnan jött.

Törökország október elején indított offenzívát Szíriában a kurdok ellenőrizte területek ellen, miután az amerikai csapatok kivonultak onnan. Szijjártó Péter magyar külügyminiszter nem sokkal később lényegében arról beszélt, hogy a kurdok megtámadása egybeesik a magyar nemzeti érdekkel.

Erdogan novemberi látogatására tüntetés szerveződik, miközben az is kiderült, hogy hogy a török elnökhöz és a radikális iszlámhoz is kötődő iskola nyithatja meg kapuit Budapesten.

A néppártban újra felmerült a magyarok kizárása a török katonai akciók támogatása miatt, majd az is kiderült, hogy Mészáros Lőrinc üzlettársán keresztül szerezhet török harci járműveket a Honvédség.

https://www.facebook.com/1814267612131127/photos/a.1814284155462806/3047118935512649/?type=3&theater

Via: Kurdish Female Fighters/ YPJ, (Harcoló Kurd Nők)

Kapcsolódó cikkek

Zlatan Ibrahimovic alig köszön vissza!

O.L.K.T.

A fideszes lakáj megmondta a tutit ismét!

O.L.K.T.

Mocskosul erősödik Magyarország!

O.L.K.T.