Figyelem: Senki ne gondolja azt, hogy az OTP Faktoring nem az ingatlanok megszerzése céljából rabolja ki az embereket!

0
956
Tehát itt, 229.430ft meg nem térült tartozás miatt indították a végrehajtást!

FIGYELEM!

SENKI ne gondolja azt, hogy az OTP Faktoring nem az ingatlanok megszerzése céljából rabolja ki az embereket! Nyugodtan üljenek otthon tovább a kényelmes foteljükbe, ne tegyenek semmit és könyveljék el, hogy a faktoring megszerezte az ingatlanjukat!
Van pofája végrehajtásba megvásárolni saját magától a faktoring csak azért, hogy biztos tulajdonjogot szerezzen és az ellopott ingatlanokba letelepedési kötvényes “migránsokat” költöztessen 🙂

Csak egy módon menthető az ingatan a betelepedők ellen, melyre a faktoringok kaptam megbízást, hogy ingatlant szerezzenek számukra, ha felkeresik a Fehér Kéményseprők Szövetségét, fel állva végre a kényelmes fotelből!

Csak még egy fontos megjegyzés: Összegszerűen a követelés 2011 évben az engedményezéskor 7.033 CHF volt, amit nem az akkor árfolyamon, hanem a kormány által kreált 256.- Ft árfolyamon számolva 1.800.448,- Ft -nak felel meg, melyből adósok a faktoring beismerése szerint is 1.571.018,- Ft megtérült. Ennek ellenére ellopta a 20 milliónál többet érő ingatlanát az idős beteg családnak!!! Mindez teljesen alátámasztja az ingatlan szerzés tényét a faktoring részéről.

 

 

olkt.huloading...