Figyelem: Senki ne gondolja azt, hogy az OTP Faktoring nem az ingatlanok megszerzése céljából rabolja ki az embereket!

FIGYELEM!

SENKI ne gondolja azt, hogy az OTP Faktoring nem az ingatlanok megszerzése céljából rabolja ki az embereket! Nyugodtan üljenek otthon tovább a kényelmes foteljükbe, ne tegyenek semmit és könyveljék el, hogy a faktoring megszerezte az ingatlanjukat!
Van pofája végrehajtásba megvásárolni saját magától a faktoring csak azért, hogy biztos tulajdonjogot szerezzen és az ellopott ingatlanokba letelepedési kötvényes “migránsokat” költöztessen 🙂

Csak egy módon menthető az ingatan a betelepedők ellen, melyre a faktoringok kaptam megbízást, hogy ingatlant szerezzenek számukra, ha felkeresik a Fehér Kéményseprők Szövetségét, fel állva végre a kényelmes fotelből!

Csak még egy fontos megjegyzés: Összegszerűen a követelés 2011 évben az engedményezéskor 7.033 CHF volt, amit nem az akkor árfolyamon, hanem a kormány által kreált 256.- Ft árfolyamon számolva 1.800.448,- Ft -nak felel meg, melyből adósok a faktoring beismerése szerint is 1.571.018,- Ft megtérült. Ennek ellenére ellopta a 20 milliónál többet érő ingatlanát az idős beteg családnak!!! Mindez teljesen alátámasztja az ingatlan szerzés tényét a faktoring részéről.

 

 

olkt.huKapcsolódó cikkek

Mészáros Lőrinc cimbije a Telenor-felvásárló egyik üzlettársa!

Rubóczki Tamás

Spéder Zoltán adott egy balost Mészáros Lőrincnek!

Rubóczki Tamás

Orbán! Költekezünk, költekezünk, urizálunk, hazudozunk?!

Rubóczki Tamás