FIGYELEM!!! Mielőtt tovább lapozol Tisztelt Magyarország olvass!

0

Tudom sokan rákacsintotok és érdeklődtök mi ez! Hát ez a SZEPTEMBER-8 amikor elegen leszünk és felhívjuk a Rendvédelmi szerveket hogy a Nép mellé álljanak és ne ellenünk legyenek! Felszólítás és emlékeztetés mindenkinek ! Joga sőt kötelessége elkergetni ha szép szóval nem megy ,a kormányt ! Mert veszélyben a haza és a Nép jövője ! Nem másról van szó itt csak az Országunk jövője és Szabadsága van veszélyben ! Kik miatt?? A jelenlegi Politikusok miatt! Egy millió Honfitársunk menekült ki a mi Saját hazánkból Magyarországról! Mind Magyar ember akiket kiüldözött a jelenlegi Fidesz kormány! Plusz az Egy millió Devizások akiket az utca vár a hajléktalanság mert a Bankok csúnyán átvágták őket Összeesküvés elmélete Fidesz jóvoltából akaratából! Mellé a Kórházak zöme Romlott fertőzött és embertelen körülmények vannak ,az Országunkban úgy Egészségügyi és úgy Oktatási és Közúti Közlekedési és Közbiztonság terén! Nem sorolom azok Sokaságát ami a Mély szegénység kiváltó oka !

Plusz az Ország egy személy tulajdonú legyen gondolok itt Mészáros Lőrincre és a Többi Rogán, Lázár, Szilárd, Kósa, Kövér, politikusra! Nem beszélek azok sokaságáról akik az ő szekereiket tolják ellenzékieket egy kutyák! Pénzért és hatalomért mindenkit behálózott a Fidesz Hálózatszerű Maffia Korrupt csapata! Hálózatszerűen Magyarországra rátelepedett a Bűnszervezet mindent és mindenkit maga alá és mögé kényszerítve! Bíróság,Ügyészség, Meg az összes létező Országot működtető szerveket! Szerves részévé vált erőszakosan a Fidesz Maffia hálózata ! Magyarország és a Nép ellen vív harcot ,az ő megrögzött hatalmi és pénz forrása megőrzése érdekében! Jól olvasod igen a Magyarország neki csak forrás ingyen pénzforrás egy Tömeges ingyen pénzforrás és eszköz az ő Kéje kedvére és a Bandája kedvére kivan szolgáltatva! Az Ország és a Nép kiszolgáltatotja lett a Fidesznek és csatlósainak akik az Országunknak Megerőszakolták! Ki akar ilyen Országban élni???? Kinek jó az hogy egymás ellen uszította a Társadalmat a Fidesz politikusok és az ellenzékiek???? Kinek???? HÁT NEKIK…… PONT NEKIK A NÉP EGYE EGYMÁST ÖLJÉK UTÁLJÁK MIKÖZBEN ŐK BEBETONOZZÁK A HATALMUKAT ÉS RABSZOLGAKÉNT ÉLHETSZ CSAK MAGYARORSZÁGON!!!!! Nektek jó így Honfitársaim??? Szerintem tömör és egyértelmű igazságot tényeket írtam le! Ha nem fogja fel az agyad akkor lapozz tovább…… De hiszek benned és bennetek !

Szeptember-8 Kossuth téren találkozunk! Nézz és láss halj igazságot ne hazugságot és rémhíreket amit a Fidesz média közvetít! Nincs baj csak a Fidesznek van baja a hatalma és pénze megőrzése érdekében ! A fajtáját akarja betelepíteni miről beszélünk??? Bocskoros románokat a kilakoltatott Honfitársaim helyére és ingyen bérmentve hozza az Ukránokat be Dolgoztatni kevesebb bérekért! Mit akartok honfitársaim,örökre elveszíteni a hazánkat? Lépni kell és te vagy az első lépés ! Összefogással kitartással Kossuth téren! Szeptember-8! Rendszerváltás kell ! Tégy magadért és a jövődért a Hazádat ne add ingyen senkinek! Mi lesz a jövője a felnövekvő generációnak? Mit mondanak majd a világban elfoglalták az Országunkat és mi még csak nem is tettünk semmit??? Majd mások fogják megmondani mik legyenek a szokásaitok???? Hogyan éld meg napjaidat? Korlátozva akarsz élni????? Szerintem senki nem így akar élni…. De ahhoz velünk kell tartanod és ne tégy úgy mint akit nem érdekel! Mert leszarom hogy fideszes vagy vagy más párti ! Baj az Hogy Veszélyben van a Nép és a haza ! Itt félre kell tenni a gyűlöletet és a politikai nézeteket! Gyere és lásd hald a valóságot Szeptember-8 Kossuth téren! Szereted a hazád? Szereted a saját néped? Szeretnél Köztársaságban élni? Élhetőbb országot? Ott a helyed velünk!

 

olkt.hu/tuaregblog.blogspot.com/Demokrata Ellenállás Facebook