Figyelem figyelem! Változni fog a május 8-i ellenzéki tüntetés időpontja!

Az elmúlt két kormányellenes tüntetéseit szervező Mi vagyunk a többség csoport a következő május 8-ai tüntetés Facebookon tette közzé, hogy változni fog a tüntetés kezdésének időpontja – vette észre a Mérce:

 

 

A szöveg úgy is értelmezhető, hogy a szervezők nem fogják elfogadni, hogy a Kossuth teret a rendőrség körbe akarja kordonozni, és nem engedné be oda a tiltakozókat. Gréczy Zsolt a Demokratikus Koalíció szóvivője mai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy nem látnak olyan biztonsági kockázatot, amely miatt az Országgyűlés alakuló ülésének napján le kellene zárni a Kossuth teret. Ezért a DK felszólítja az Országos Rendőrfőkapitányt, hogy azonnali hatállyal vonja vissza a kordon felépítésének parancsát. Egyébként május 8-ra két másik esemény is be van jelentve. Egy csoport hajnali 2-re szervezne élőláncot a parlament köré, míg egy másik reggel 10-re tüntetést az alakuló ülés elé. Ezeknek az eseményeknek a szervezői azt állították, hogy a tüntetéseknek a hírére korábbra hozta a területzár időpontját a rendőrség, így az már előző estétől érvényes lesz.

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Jobbik: A Fidesz valljon színt a nép elött!

Rubóczki Tamás

Van egy jó hírem! Ooopsz! Nem is egy! Kettő!

O.L.K.T.

Vágó István kemény szavakkal vágott vissza az őt támadó Bayer Zsoltnak

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!