FIGYELEM!!! Elképesztő dolgokkal próbálja a hatalom ellehetetleníteni a holnapi rabszolgatörvény ellenes demonstrációt.

Ebben jó néhány cégben partnerre is talált. Információink szerint vannak olyan vállalatok, amelyek egészen véletlenül aznapra túlórát rendeltek el a dolgozóknak, hogy ne tudjanak a demonstráción részt venni. Illetve a buszos cégeknek jelzi a hatalom, jobb, ha nem adnak buszt a szakszervezeteknek. Úgy látszik, jobban fél a kormány, mint azt bárki gondolta volna.

Több szakszervezet is mozgósít a szombati tüntetésre, kérdésünkre elmondták, hogy az egész ország területéről indulnak buszok, akik viszik a demonstrálókat, ráadásul bárki mehet, nem kell, hogy tagja legyen az adott szervezetnek. Amiről még beszámoltak – és ez nagyon jellemző a ma az országban uralkodó állapotokra-, hogy nagyon sok buszos céget utasítottak “felülről”, hogy ne biztosítsanak buszokat a szakszervezetek részére. Még úgymond “verbális segítséget” is kaptak, hogyan kell lerázni őket. Azt kell mondaniuk, hogy

“AZÉRT NINCS BUSZ, MERT MINDENKI BÉCSBE UTAZIK A KARÁCSONYI VÁSÁRRA”

A másik felháborító dolog, hogy tegnap több cégnél is túlórát rendeltek el az országban szombatra, hogy ne tudjanak a dolgozók elmenni a rabszolgatörvény elleni demonstrációra. Az egyik cégnél péntekre és szombatra leállás volt betervezve alapanyaghiány miatt, és láss csodát, berendelték a munkavállalókat karbantartásra. Van olyan észak-magyarországi cég, ahol 14-en mentek volna tüntetni, és véletlenül személy szerint mind a 14 személyt behívták túlórázni. Ebből is látszik, hogy a hatalom minden eszközt bevet annak érdekében, hogy minél kevesebb ember legyen a holnapi tüntetésen.

Ki tudja, lehet, hogy körbezáratják a katonasággal a fővárost, hogy ne tudjanak eljutni a helyszínre a tüntetők. Esetleg betontömböket helyeznek el Budapest körül, vagy felszedik az autópályákat?

Forrás: Szilvási Rozália/facebook

Kapcsolódó cikkek

Ennyi volt: Áder aláírta a különbíróságokról szóló törvényt is!

Rubóczki Tamás

Hadházy Ákos: Ezt nem hagyhatjuk!

O.L.K.T.

Dobrev Klára: Kérlek, ma ezt a posztomat oszd meg

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!